Riiiiktigt seg uppdatering, men nu är svaren uppe!

Signe
Något du är beroende av? -  mina föräldras pengar c:
Bästa filmen? - Harry Potter, Juno, Spiderman
Bästa klädaffär? - H&M, BikBok och Lindex ffs!
Snyggaste killen? - Joel Gräns ♥

Fin blogg! :D
- tackelitacktack! c:

:D
Vilken linje vill du gå på gymnasiet, och varför ?
- Jag har tänkt på det rätt mycket, men jag verklgien inte bestämt vad jag vill gå än. Har funderat på estet eller hantverk, med musik, estetik och media, teater eller dans inriktning på estet eller stylist på hantverk. Men vem vet, jag har ett halvår kvar att bestämma mig så jag ändrar mig säkert.

Knäckebrödet Pelle
hej - Haå!
är du en bajskorv? - självfallet!
är du en katt? - självklart!
är du oskuld? - nepppppppp!
är du glad? - som satan!
är du en kexchoklad? - nej, de är äckliga.
hej då - hejdå pelle!

Ellinor Sjöberg
Tog du din näspiercing själv ? Gjorde de ont? - Japp det gjorde jag! Jag tyckte inte det, bara efteråt som det ömmade lite annars gör det inte alls ont när man tar den.

Hur länge tror du att du kommer behålla den? Tills du är 25? 70? - Haha, har iiiingen aning. Får vi se!

Vad ska du bli när du blir stor?
- Inget bestämt, det får vi se!

Vart handlar du dina kläder helst? Internet, butik? Vart ifrån i så fall?
- Jag handlar mina kläder vartsom, där jag hittar snygga plagg helt enkelt! I Vetlanda, internet, Jkpg - vart som!

Emelie Merkert
How's that ear working out for ya? :3 - Haha, fett dåligt. Ena örat är rätt okej, inte alls så stort. Men mitt högra är fett fult och vill inte växa ihop... Satans skit! :c

Ska du någonsin hoppa bungy jump? - Som fan att jag ska! Har velat det hela mitt liv, ska fråga mina päron om jag får det i födelsedagspresent när jag fyller 18!
Vad gör du helst på din fritid? - Är med mina vänner och min pojkvän, fotar, sjunger och dansar, slappar och bara chillar dillen. Nu på sommaren i alla fall, när skolan börjar spelar jag fotboll också.

Sena sommarkvällar och mysa med kompisar eller föredrar du en fyllefest och minnet från festen är borta dagen efter? - Helt klart mysiga kvällar med kompisar, har aldrig varit på någon "fyllefest"
och blivit full. Är så onödigt när man är ung tycker jag.

klockan än nu 20.39, jag började skriva första frågan vid 20:16.... min fantasi är på topp!!!! :D

- Haha! c:

Vad är det pinsammaste du har gjort?
- Jag har gjort så sjuuuuukt många pinsamma saker, du förstår inte, så detta är en fett svår fråga... Men...... Jag har ramlat och snubblat i trapporna framför hela skolan ett x antal gånger och det har varit rätt pinsamt. 
Vad är det roligaste du har gjort? - Åh fyfan, mycket... Mycket! Jag har ständigt roligt, så det är svårt att komma ihåg något speciellt haha.
Vad är det drygaste du har gjort? - Samma där, är rätt dryg av mig så... Men jag har dygnat några gånger, det är fetttttttttt dryygt.

favorit plagg i sommar? -
Måste vara mina sandaler från Kreta, så sjukt fina och oerhört bekväma!
favoritplagg i höst? - En stickad tröja, helst i någon mysig mörk höstfärg eller en i beige.  
vad har du gjort i sommar? - Varit på Kreta i början, sedan har det bara varit att slappa och va med kompisar hela sommaren och bara chilla! Sovit över med pojkvännen, shoppat och myst med mina vänner.
har du något mer planerat innan skolan börjar, isåfall vad? -Ja det har jag faktiskt, på fredag ska jag troligtvis till Kalmar och Öland till Linn och Lina, efter det på måndagen är det Groowe! Taggar satan till det! Och en vecka innan skolan börjar ska jag färga håret också, illrött :)
glass eller tårta? -Glass, helt klart!
godis eller snacks? -Beror på, men godis då!
pizza,kebab, donken osv eller fin restaurang mat? -ojojoj, donken är typ mitt andra hem, men restaurang mat är alltid najs! 
bästa barndomsvän? - Linn måste jag väl säga då, har känt henne sen jag var tre <3
bästa vän nu? -Vill inte peka ut någon, men jag har många bästa vänner tycker jag, så Linn, Lina, Nella, Taytay, Ellen och Nilla! 

vart får du din inspiration ifrån vad det gäller ditt utseende?
- Jag gillar sådant som är annorlunda, har alltid gjort och kommer alltid göra, så allt som är annorlunda inspirerar mig. Annorlunda bloggar, speciella människor som står ut från mängden, får mig att vilja göra samma sak och inte vara som alla andra, för normalt är tråkiiiiiiigt! 
en pojkvän eller en bästavän hela livet ut om det är allt du har att välja mellan? - Svår fråga... Kärlek är kärlek, och det får man från både vänner och pojkvänner. Men vänner måste jag väl säga då, för kärlek kan blekna men vänskap kvarstår alltid.
killkompisar eller tjejkompisar om du måste välja? - Svår fråga där med, killar har oftast en annan humor som jag dras till men tjejer förstår en bättre. (men tjejer har såklart också humor, haha) så... Nä, tjejkompisar väljer jag då.
vill du gifta dig? - Någongång i livet, självklart! Alltid drömt om ett sommarbröllop ute i naturen, asmysigt.
vill ha skaffa barn , isåfall hur många? - Jarå, det vill jag väl. Två räcker nog.
funderat på tatuering någongång, isåfall vad för någon och vart på kroppen? - Ja det skulle jag vilja, jag skulle vilja ha något som beskriver mig eller har en anledning till den. Men jag skulle faktiskt vilja ha ett nyckelhål i nacken intatuerat, det är lite som "nyckeln till mitt hjärta" fast en liten annan innebörd. Eller någon fin text gömd någonstans. Eller en kollibri, som beskriver frihet för mig.

favoritställe i världen? Typ.. Där det är fin natur, älskar naturen. Har inget specielt ställe tyvärr.
försök berätta ett roligt internskämt?! -
favvis harry potter film? - Hm.. Tycker alla är så sjukt bra! Men hemligheternas kammare är den som fick mig att fastna för harry potter så den är nog min favvo!
tidigaste minne? - Jag var väl runt två år, och skulle äta frukost men jag var så jäkla trött vid matbordet att jag somnande rakt i min skål med fil och allt bara skvätte och alla började skrika av förvåning men inte väcktes jag, jag bara sov på där mitt i kletet.

Vill du ha långt hår igen? Bara för o se hur det känns? - Helt klart! Håller på att spara ut nu (vi får väl se hur det går............ kommer säkert få ryck och klippa av det som vanligt) och då får vi väl se! 
Vem skulle du kunna ''ta en kula för'' ? - Alla mina vänner, alla som är mig nära, min familj, min pojkvän. De som betyder.
Längtar du till skolan? Liiite? - Det gör jag faktiskt, liiiiite bara liiite.
I framtiden, kommer du också ta egna piercingar, töja själv osv. Eller känner du att den ''grymma'' tiden är slut då? ( HAHA fett konstig fråga) - Hahaha, jag fattar! Nej, jag tror att detta bara är en period jag går igenom, men det betyder inte att jag inte gillar den, men jag kommer troligtvis inte se ut såhär när jag blir vuxen, man förändras ju c:
Hur skulle du beskriva ditt drömhem? - Åh herregud... Vid havet/en sjö, stort, ljust med mycket öppen planyta. Älskar öppna planytor! Och mycket som definierar mig, lite egna personliga saker lite överallt men ändå behålla helheten. Men ljust och bekvämt helst. Mysiga soffor och mycket naturtroget.
''Perfekta'' framtiden? - Ha ett härligt fett najsbra jobb som jag trivs med, och leva livet helt enkelt. Inte behöva oroa sig för mycket för allt omkring en helt enkelt.
Vill du gifta dig? - Någongång ja!
Skulle du vilja bli känd? Isf hur känd? - Kanske, det beror faktiskt på... Jag skulle vilja bli sångerska, men känd, jag vet inte.
Hur långt skulle du gå för att få träffa någon känd? Riktigt känd!! Typ Tyra Banks? - Okej, Tyra Banks var ett bra exempel, men att få träffa typ... Green Day skulle vara rena drömmen och det skulle jag fan ge... Min dator, min mobil och min säng för! (och min säng är fetttttttttt skön!)
Vad tycker du om tonårsmammor? - Oansvarigt att inte skydda sig. 

HIHI king är ja :* - OM du är Majd! :*


Vilken är din favoritkaraktär i Harry Pötteerrrrrr? - Jaa du, säg det... Jag diggar Ronald Weasly, Minerva Mcgonagall och Rubeus Hagrid! 


Klicka här för att kommentera!

Vad heter du?
Kom ihåg mig, tack?

Har du en e-postadress? (det är bara jag som ser den)

Har du en blogg? Isf vill jag se! :')

Vad har du på hjärtat?

Trackback
Test